REMINDERS bv.

Reminders zijn uitgesneden teksten ter inspiratie.


Ik maak 2D of ruimtelijke werken waarbij ik tekstfiguren zoals engelen en vlinders uit rijstpapier snijd. De vleugels zijn opgebouwd uit tekstregels van een lied, gedicht of uit het boek; Een cursus in wonderen. Hieronder zie je enkele voorbeelden met gebruikmaking van diverse materialen zoals rijstpapier, folie, vilt en letterkralen.

Net zoals je weleens een memoblaadje opplakt als je iets niet wilt vergeten kun je zo'n 'reminder' dragen (armbandje) of plakken op een plaats waar je veel kijkt. Het dagelijks lezen van een bepaald woord kan behulpzaam zijn bij wat je je wilt herinneren.Het helpt je afgedwaalde gedachten weer op het juiste spoor te zetten.Armbandje:
Forgiveness is the key to happiness. (=les 121 uit ECIW)

Uit folie snijd ik woorden of 'woordbeelden' die op de spiegel, koelkast of op waterfles geplakt kunnen worden. Een wetenschappelijk onderzoek van Dr. Masuro Emoto heeft aangetoond dat watermoleculen op gedachten of op de waterfles geplakte tekst reageert. M.a.w de watermoleculen kunnen positief beinvloed worden. En aangezien het lichaam voor een groot deel uit water bestaat...Sticker voor op waterfles:
I am wholly loved.

Misschien schrijf je 'niet vergeten' met balpen op je hand of leg je een knoop in je zakdoek. Je kunt ook een armbandje dragen met woorden en symbolen die je helpen herinneren.