AANBEVELINGEN

Aanbeveling opdracht voor een persoonlijk geschenk

Om de 18e verjaardag van onze dochter te markeren, hebben wij Ellen verzocht een kunstwerk voor haar te maken. Ellen is een goede luisteraar en op basis van door ons aangedragen kenmerken van de 18 jarige, heeft zij een prachtig en uniek kunstwerk gemaakt. In vergelijking tot het fraaie werk, was de prijs heel redelijk. Inmiddels is het kunstwerk mee op kamers gegaan en hebben wij ook voor een andere 18 jarige bij Ellen een kunstwerk laten maken. Wederom prachtig en een groot succes. Van harte aanbevolen!
Wil en Renée Lehmann, Zeist

Ellen heeft voor ons geboorteknipsels gemaakt. Niet alleen haar formidabele papiersnijkunst, maar ook haar inbreng over onderwerp en vormgeving maken de knipsels tot echte kunstwerken. Fantastisch om dit cadeau te geven.
Rob en Ingrid Nagtegaal uit Amersfoort


Aanbevelingen creatieve workshop door cursisten 2013

'Het werk van Ellen, de fragiele vormen en tekstuele herinnering aan de waarheid over ons en het leven zijn een liefdevolle boodschap voor ons allemaal. De zorg en precisie van haar werk roept een gevoel van kwaliteit en verfijning op, een gevoel waar in deze tijd behoefte aan bestaat. Het is een vreugde te mogen werken met simpele materialen zoals papier en schaar en te zien wat er kan ontstaan als we met liefde en aandacht de tijd nemen voor het vormgeven van een woord of tekst die dierbaar is.'
liefs, Fleur

Onlangs heb ik vijf creatieve workshops gevolgd bij Ellen Faber. Met als (meditatief) uitgangspunt een tekst of woord uit Een cursus in wonderen heb ik diverse technieken geleerd zoals knippen, snijden, uitprikken, scheuren en zelfs het driedimensionaal weergeven. Zij inspireerde mij op vele manieren tot het vormgeven van woorden in beeld. Deze beleving heeft mij geraakt en was met recht een “andere manier” om stil te staan bij de Cursus, als pad naar Zelfkennis. De resultaten staan nu op mijn kast als herinnering aan een bijzondere workshopserie en voor mij een reminder aan: Tezamen; Een leraar van God hoeft alleen maar te aanvaarden dat wat hij weet niet per se alles is wat er te leren valt. Zijn reis is begonnen; Golden I; wil en vertrouwen. Dank je wel Ellen!
Jos Visser; 14 juni 2013